6 Şubat 2009 Cuma

Yalanmak İster Misiniz?

"I am utterly, deeply, humbled and chuffed by the fact that I'm a stamp. I'm going to be licked by millions of Australians and I can't wait." ( Derin bir şekilde, pul olmamın verdiği mütevazi bir gurur içerisindeyim. Milyonlarca Avustralyalı tarafından yalanacağım için sabırsızlanıyorum )

"Australia Post" Avustralya'nın PTT'si. Oscar ödülü almış Avustralyalı efsanevi oyuncuların pullarını piyasaya sürüyolarlar. Cate Blanchett, Nicole Kidman, Geoffrey Rush ve Russell Crowe önümüzdeki günlerde, Avustralyalı'ların yalayıp mektuplarına yapıştırakları pulların üzerlerinde olacak isimler. Fotoğrafın üzerindeki söz Cate Blanchett'e ait. Hanımefendi milyonlarca Avustralyalı tarafından yalanacağı için çok heyecanlı görünüyor.

Eğer sizde yalanmak isterseniz kendi pulunuzu yaptırma imkanını PTT sunuyor. Yapmanız gerekenler ve ücretlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu yaz evlenecek çiftler şehir dışındaki yakınlarına gönderecekleri davetiyeleri kendi pullarıyla gönderebilirler, ya da sadece yalanmak istediğiniz için pul yaptırabilirsiniz...

Hiç yorum yok: